Pelit & ajanviete

Tule viihtymään ›

Biliksestä tietovisaan Helsingin Kannelmäessä

Tule kisailemaan tai ihan vaan rentoilemaan

Meillä voit tehdä muutakin kuin istuskella ja nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta. Vietä aikaa pelaillen tai osallistu viikoittaisiin skaboihin. Lähes joka päivälle löytyy järjestettyä ohjelmaa. Tervetuloa! 

Biljardi

Biljardin viikkokisa järjestetään joka lauantai klo 13. Lisäksi meillä on ravintolan oma, hyvin aktiivinen biljardikerho, joka järjestää säännöllisesti tapahtumia ja turnauksia. Käytössä on laadukas pöytä, jonka käytöstä maksu määräytyy ajan mukaan. 

Darts

Kannel-Krouvilla on oma darts-kerho Kannel Tikka ry, jolla on neljä kilpajoukkuetta. Ryhmä järjestää keskiviikkoisin viikkokilpailun, johon kaikki saavat osallistua, sinun ei siis tarvitse olla jäsen! Katso kisa-aikataulu ja muut tiedot ryhmän Facebookista. Dartsin pelaaminen on ilmaista asiakkaillemme.

Tervetuloa ›

Tietovisa, bingo ja baarikeno

Suosittu, jo yli kymmenen vuotta pyörinyt oma tietovisamme pidetään joka torstai. Visa kestää noin tunnin, ja aihealueita on 4, joissa kussakin on 7 kysymystä. Kysymykset vaihtelevat laidasta laitaan. Voittaja palkitaan, joten tulehan testaamaan tietämyksesi! 

Bingon järjestämme maanantaisin ja baarikenon perjantaisin. Kaikkiin näihin osallistuminen on asiakkaillemme ilmaista. 

Sijaitsemme Helsingin Kannelmäessä – piipahda ihmeessä viihtymään lähiön siisteimpään ja monipuolisimpaan ravintolaan!

Tutustu myös musiikkipuoleen ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita